FORUM-B
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM-B

Dobrodosli na forum

HomeTražiLatest imagesRegistracijaLogin

George Clooney: Sramim se što sam Amerikanac

Go down 
AutorPoruka
Pecanac

Pecanac

Broj komentara : 326
Registration date : 2006-11-12

George Clooney: Sramim se što sam Amerikanac Empty
KomentarNaslov komentara: George Clooney: Sramim se što sam Amerikanac   George Clooney: Sramim se što sam Amerikanac Icon_minitimeSun Feb 11, 2007 12:54 pm

George Clooney: Sramim se što sam Amerikanac ClooneysadV

NEKI su se zbog sličnih izjava iz naslova mjesecima morali ispričavati, ali kad to izjavi George Clooney, prigovora nema, jer je glumac sve više politički angažiran, pa u svojim brojnim političkim debatama i razgovorima osjeća da se po svijetu mora ispričavati zbog toga što je građanin SAD-a.
U intervjuu za jedan američki magazin, Clooney je izjavio kako konačno shvaća zašto većina stranaca na Amerikance gleda kao na nasilnike. "Kad odete u Europu, shvatite da vas tamo uglavnom mrze. Ne individualno, već kao naciju, što je možda još i gore. Da budemo pošteni, mi se zaista tako i ponašamo. Sada se po cijelom svijetu morate pravdati što ste Amerikanac, sram me toga", ogorčen je Clooney.

Glumac se za vrijeme nedavnog posjeta afričkoj pokrajini Darfur našao u prilično neugodnoj situaciji. Naime, tamo je došao s nekoliko svjetskih čelnika kako bi podržao zaustavljanje genocida u osiromašenoj pokrajini, no mnogi su dolazak njega, kao Amerikanca, smatrali dvoličnim. "Rekli su mi da zbog naše politike u Iraku nismo u mogućnosti da ikome prijetimo ili nešto savjetujemo. Što je najgore, u potpunosti se slažem", rekao je glumac, jedan od najvećih kritičara Busheve politike i poznati borac za ljudska prava.

D.K.
Na vrh Go down

George Clooney: Sramim se što sam Amerikanac
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-