Dejvid Bekam strahuje da bi mogao da razočara navijače LA Galaksija kada se konačno bude pridružio svom novom timu u petak.
Bivši kapiten engleske reprezentacije je potpisao petogodišnji ugovor vredan 125 miliona funti kada je iz Reala prelazio u Ameriku.
“Ljudi verovatno misle da će me videti kao akrobatu, i da ćemo prvu utakmicu dobiti 10-0. To me veoma brine. Ja nisam tip igrača koji će da pretrči ceo protivnički tim i postigne tri ili četiri gola. Moja ideja igre je naporan rad i timski duh."
Bekam je takođe priznao da je želeo da ostane duže u madridskom Realu, naročito nakon osvajanja Primere i ponovnog ulaska u reprezentaciju Engleske.
“Mogao sam duže da ostanem u Realu. Verujem da sam mogao da pružim još barem tri sezone vrhunske igre. Tak nakon što mi je klub u januaru saopštio da ne žele da obnove moj ugovor, mogao sam da donesem ovakvu odluku. Kada smo pre mesec dana osvojili ligu pobedivši Majorku 3-1, srce me je bolelo- ali odluka je već bila doneta.”
“Nastaviću i dalje da podržavam Real Madrid, i pratiću ih i sledeće sezone”, dodao je Bekam.