FORUM-B
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM-B

Dobrodosli na forum

HomeTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Milla Jovovich očekuje prvo dijete

Go down 
AutorPoruka
Pecanac

Pecanac

Broj komentara : 326
Registration date : 2006-11-12

Milla Jovovich očekuje prvo dijete Empty
KomentarNaslov komentara: Milla Jovovich očekuje prvo dijete   Milla Jovovich očekuje prvo dijete Icon_minitimeTue Apr 24, 2007 7:00 pm

Milla Jovovich očekuje prvo dijete MillatrudnaV

FILMSKA zvijezda Milla Jovovich objavila je da sa svojim zaručnikom, scenaristom i redateljem Paulom Andersenom, očekuje prvo dijete. Osim toga, nakon četverogodišnje veze par se uskoro namjerava i vjenčati, što će Milli biti treći put da uplovljava u bračne vode.
Nakon dva propala braka, s glumcem Shawnom Andrewsom te redateljem Lucom Bessonom, čini se da je glumica milla Jovovich konačno pronašla ljubavnu sreću s redateljem i scenaristom Paulom Andersenom, s kojim očekuje prvo dijete. Upoznali su se na snimanju prvog nastavka filma "Resident Evil" prije četiri godine, a Andersen nije dugo čekao da ju zaprosi.

"Prvo mi je dao antikni prsten i zaprosio me, ali smo nedugo nakon toga prekinuli pa su, naravno, i zaruke propale. Kad smo se pomirili i kad sam saznala da me opet namjerava zaprositi, zamolila sam ga da mi kupi udobniji prsten, jer s onim prvim nisam mogla snimati", rekla je Milla Jovovich i istaknula da je par "presretan zbog prvog djeteta", što će najesen, kad se rodi, rezultirati sporijim poslovnim tempom budućeg bračnog para.

D.K.

Preuzeto sa index.hr
Na vrh Go down

Milla Jovovich očekuje prvo dijete
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Mila Jovovich u modnim vodama