FORUM-B
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM-B

Dobrodosli na forum

HomeTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Predlog

Go down 
2 posters
AutorPoruka
el-Kosovi

el-Kosovi

Broj komentara : 20
Registration date : 2007-03-13

Predlog Empty
KomentarNaslov komentara: Predlog   Predlog Icon_minitimeTue Mar 13, 2007 8:55 pm

Esselamu alejkum!

Kao prvo, cilj mi je da poselamim sve clanove ovog foruma i da admnistraciji pozelim puno srece u daljem radu.

Ono sto sam primetio na prvi pogled je to da, po meni, ima previse podforuma. Posto vidim da je forum poceo tek nedavno sa radom, te tako i nema puno clanova, mislim da bi trebalo poceti sa manjim brojem podforuma, i onda vremenom ih dodavati po potrebi. To je samo jedan dobronameran predlog, tako da je moguce i da grijesim u svojoj proceni.

Do sledeceg pisanja insAllah!

Selam!
Na vrh Go down
Admin
Admin

Broj komentara : 22
Registration date : 2006-11-12

Predlog Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Predlog   Predlog Icon_minitimeWed Mar 14, 2007 1:41 am

El-Kosovi, dobro dosao na forum Kosovskih Bosnjaka, i zahvaljujem na primjedbi. Mislim da si u pravu i hajde da zajedno razmotrimo koje bismo to podforume mogli ukinuti.

Selam
Na vrh Go down
el-Kosovi

el-Kosovi

Broj komentara : 20
Registration date : 2007-03-13

Predlog Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Predlog   Predlog Icon_minitimeWed Mar 14, 2007 2:28 am

Esselamu alejkum,

i bolje vas nasao.

Mislim da bi se u prvo vrijeme mozda trebali fokusirati na sledece podforume:

NAJNOVIJE VIJESTI,
FOTO I VIDEO,
KOSOVO,
DIJASPORA,
ISLAM,
UMETNOST,
VASA PITANJA, SUGESTIJE I UPOZNAVANJE,

i eventualno jos 1 ili 2 podforuma za koje mislis da su neophodni.

P.S. Ne znam koliko ste do sada uradili na promoviranju sajta? Da li ste postavili link na radiohayatu i kosovocafeu?

Selam!
Na vrh Go down
Admin
Admin

Broj komentara : 22
Registration date : 2006-11-12

Predlog Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Predlog   Predlog Icon_minitimeSat Mar 17, 2007 11:56 am

Eto malo smo preuredili forum. Kao sto ste verovatno primjetili forum je svo vrijeme u evoluciji. Tako cemo i ubuduce u zavisnosti od potreba, nasih prijedloga i stvarnih potreba zatvarati i otvarati nove podforume i teme.

Hvala na sugestiji el-Kosovi Wink
Na vrh Go down
Sponsored content

Predlog Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Predlog   Predlog Icon_minitime

Na vrh Go down

Predlog
Na vrh 
Stranica 1/1